IMG_8300

Maro, verzi sau bordo – ce culoare alegi pentru genele tale?

Maro, verzi sau bordo – ce culoare alegi pentru genele tale?

V-ați obișnuit să alegeți nuanțe pentru unghiile voastre, să schimbați culoarea părului periodic, să vă asortați nuanța rujului, iar de farduri nici nu mai vorbim…Acum aveți posibilitatea să vă alegeți și nuanța genelor!

Monotonia e demodată, specialiștii recomandă să experimentați în materie de gene false, iar de data aceasta spargem tiparele cu genele colorate. Nu vă imaginați că acestea creează efect de păpușă, și nici de clovn, ba din contra, optând pentru una dintre nuanțele enumerate mai jos, veți obține un look absolut fabulos, original și feminin.

Genele Beauty Office, Brownbrown_lashes_3_min

Extensiile de gene de culoare maro pot fi folosite de oricine, indiferent de culoarea ochilor, dar, pentru un efect mai puternic, totuși, acestea se recomandă femeilor cu tenul deschis la culoare, cu părul blond sau roșcat, iar culoarea ochilor să fie verde sau albastru. Dacă ai părul șaten sau negru și tenul închis la culoare, genele maronii își vor pierde din șarm, devenind invizibile.

Nuanța maronie accentuează trăsăturile feței, pun în evidență frumusețea ochilor și adaugă multă feminitate expresiei faciale!

 

Genele Beauty Office, Ombre-GreenIMG_8270

Nu vă fie frică să încercați genele de culoare verde! Acestea sunt foarte aproape de culoarea naturală a genelor, firele au un aspect lucios și fin, producând un efect glamour și elegant, în același timp.

Puneți culoarea genelor în contrast cu culoarea părului sau a make-up-ului și veți străluci. Imaginați-vă cât de bogată este combinație dintre un păr șaten închis sau chiar negru și genele care au vârfurile de smarald. Nuanța devine și mai pronunțată la lumina naturală, când le privești din profil.

Alege Ombre-Green pentru o notă sporită de eleganță și lux!

 

Genele Beauty Office, Ombre-WineIMG_8294

Genele Ombre-Wine sunt un ”must try” dacă vă doriți gene colorate – acestea sunt o infuzie ideală dintre genele negre naturale cu o paletă rafinată de gene subtil nuanțate în culoarea vinului. Făcând această alegere, veți crea un look autentic și discret.

Dacă aveți ochii verzi sau albaștri, nu aveți nicio scuză să nu le încercați, pentru că efectul creat de această combinație este uimitor.

 

Indiferent ce culoare veți alege, veți ieși în evidență și vă veți accentua frumusețea ochilor, conferindu-le și mai mult luciu!

http://lashes.md/ro/category/eyelashes/