gesssne

Mituri despre adezivul pentru gene. Ce trebuie să cunoașteți?!

Extensiile de gene demult și-au schimbat statutul: din fiță în stil de viață. Nu ne mai imaginăm ochii noștri fără acest efect bogat și fără această plus-valoare adusă privirii noastre. Dar, fiecare monedă are două părți, o știm cu toții, și de data aceasta vrem să clarificăm câteva aspecte referitoare la adezivul pentru gene și la așa insinuatele ”daune” provocate de acesta.

Atâta timp cât ochii clientei sunt închiși pe tot parcursul aplicării genelor, NICIODATĂ nu va pătrunde vreun strop în ochi. Pentru a vă garanta siguranță maximă, noi folosim cele mai calitative materiale, cele mai inofensive produse, iar adezivul pe care-l utilizăm corespunde înaltelor standarde și NU CONȚINE formaldehidă ( gaz incolor cu miros înțepător, adesea toxic). Deci, mulțumită produsele noastre, meșterii noștri evită orice posibilă iritație.glue_10_min

Mai mult decât atât, este important să înțelegeți diferența dintre o reacție alergică și o infecție. Tehnicienele noastre licențiate și experimentate nu vor lăsa să apară o infecție, dar dacă sunteți alergice la adeziv, veți rămâne la fel și în această situație – ceea ce nu înseamnă că adezivul este dăunător!

Adezivul – Beauty Office Glue– este un adeziv foarte puternic, de culoare neagră, fapt ce nu-l distinge de culoarea firului de geană. Timpul de uscare este de 1-2 secunde, iar rezistența este de până la 8 săptămâni de la aplicare. Este un adeziv special creat pentru profesioniști și, cel mai important, nu dăunează pielii, fiind absolut inofensiv!

Meșterii noștri vă garantează nu doar gene frumoase și efect uimitor, ci și maximă siguranță pentru sănătatea dumneavoastră, ceea ce e și mai important!